The Beauty Clinic - O nama

O nama

The Beauty Clinic je ordinaciju za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju čiji su osnivači dr Snežana Nena Miletić, specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije i Nemanja Ivanišević, ekspert za konsalting u industriji luksuza. Doktorka Snežana Miletić je vrstan stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti medicine sa urađenih preko 25.000 procedura, što je, slobodno možemo reći, garancija profesionalne izuzetnosti. Tu je da najpre pažljivo sasluša, uradi dijagnostiku i ponudi najbolje rešenje personalizovano prema željama, stanju i mogućnostima klijenata. Ljubazan i stručan tim omogućio je damama i gospodi, da sa lakoćom reše svoje urođene ili stečene estetske nedostatke efikasno i najčešće trajno.

Nemanja Ivanišević je diplomirani ekspert menadžmenta u sferi pružanja luksuznih usluga. Nakon studija u Milanu, desetogodišnje iskustvo stečeno u radu sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova primenio je u organizaciji i upravljanju ordinacijom.

Pružamo najmoderniju, stručnu i personalizovanu premium uslugu iz estetske, plastične, rekonstruktivne i antiaging medicine, koristeći inovativne tehnike i najsavremenije materijale na pravi način. Primeni novih metoda i preparata uvek prethodi detaljna edukacija na prestižnim kongresima i seminarima u inostranstvu, kao i kliničko testiranje, kako bi kvalitet usluge bio zagarantovan. Pojedine antiaging metode i operativne tehnike izvodimo jedini u zemlji, a o njihovom uspehu svedoče brojni zadovoljni pacijenti.

Naša klinika raspolaže vrhunskom opremom i pažljivo kreiranim ambijentom u mirnom delu Vračara, u Vardarskoj ulici, broj 8. Radi se o pravoj oazi namenjenoj svima koji žele da svom licu ili telu priušte baš ono što im nedostaje da bi postali - NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

Estetska medicina

Kombinujući znanje iz dermatologije i estetske hirurgije sa novim tehnologijama u vidu lasera i vrhunskih filera, kao i drugih preparata, omogućavamo ženama i muškarcima svih generacija da sačuvaju ili unaprede svoj izgled. To, pre svega, postižemo unapređivanjem zdravlja svoje kože, ali i korigovanjem nedostaka u vidu bora, finih linija i raznih nesavršenosti kože. The Beauty Clinic je mesto na kom se možete rešiti bora, viška kože, masnih naslaga, strija, celulita, ožiljaka, neželjenih mladeža i keratoza. Možete ulepšati lice finim konturisanjem koje će istaći ono što je na njemu najlepše i korigovati nedostatke.

Primenom sertifikovanih filera renomiranih svetskih proizvođača, na neinvanzivan način tretiramo bore na licu, vratu, dekolteu. Takođe, dodajemo i volumen kada je to potrebno na usnama, jagodicama, bradi, itd. Pored filera, upotrebljavamo vrhunske preparate kao što su kokteli za mezoterapiju, proceduru koja ima višestruku primenu kao antiejdžing metoda i u tretiranju celulita. S ponosom ističemo da u ponudi imamo revolucionarne mezoniti (COG i MONO niti) sa svojim delikatnim efektom liftinga bez skalpela.

Estetska i plastična hirurgija

Estetska hirurgija lica pruža izuzetne mogućnosti pacijentima oba pola koji žele da se reše nepravilnosti nosa, ušiju, brade, itd. Tu su i različite operativne tehnike: fejslifting, podizanje obrva i operacija kapaka, pomoću kojih se uklanjaju vidljivi tragovi starenja. Sa posebnom pažnjom se bavimo estetikom grudi kroz operacije povećanja, podizanja i smanjenja ovog dela tela. Među najpopularnijim intervencijama ulepšavanja tela koje izvodimo su liposukcija, abdominoplastika i operacija muških grudi ginekomastija. Kombinujemo sve vrste operativnih zahvata, kako bi vam priuštili vrhunski rezultat. Sve operacione procedure izvodimo u prostoru savremene bolnice, koja pruža jedinstvenu sigurnost u vidu tehničke opremljenosti, kao i ugođaj u postoperativnom periodu.

The Beauty Clinic – mesto očuvanja lepote

Ono na čemu posebno insistiramo je individualan odnos prema svakom pacijentu. Poštujemo želje, estetske kriterijume i stavove svakog od vas i trudimo se da ispunimo sva očekivanja. Tu smo da pružimo stručne savete koji će omogućiti pacijentima da izaberu pravu proceduru za svoje potrebe i da dobijene efekte estetskih zahvata očuvaju. Ponosni smo na poverenje koje nam ukazuju pacijenti, kako korišćenjem naših usluga, tako i preporukama koje su dali drugima. Zbog toga se trudimo da to poverenje u potpunosti opravdamo. Naš stručni tim je tu da vam omogući da budete u potpunosti zadovoljni svojim izgledom jer naš moto glasi - UZ NAS ĆETE BITI NAJBOLJA VERZIJA SEBE.
Ukoliko imate pitanja ili želite da zakažete pregled dostupni su vam kontakt telefoni: +381 69676768  i +381 69 20 20 206 .

“Uz nas ćete biti najbolja verzija sebe!”

The Beauty Clinic


+

+

The Beauty Clinic

Doktorka Snežana Miletić je vrstan ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj branši sa urađenih preko 25. 000 procedura, što je, slobodno možemo reći garancija uspešnosti.

Nemanja Ivanišević je diplomirani ekspert menadžmenta u sferi pružanja luksuznih usluga. Nakon studija u Milanu, desetogodišnje iskustvo stečeno u radu sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova primenio je u organizaciji i upravljanju ordinacijom.

BAPRAS
E.S.P.R.A.S
IMCAS ACADEMY
IPRAS
ISAPS
SR BPRAS
ISKUSTVA   PACIJENATA
Strelica levo
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica
N.E. 42 godine
Moje prvo iskustvo s estetskim intervencijama je nastalo na ovom mestu. Uverio sam se da i muškarci takodje trebaju da posećuju plastičnog hirurga kako bi imali osmeh na licu! Hvala!
Strelica desno
Lokacija
THE BEAUTY CLINIC
Vardarska 9
11000 Belgrade, Serbia
+38169676768
+381692020206
office@thebeautyclinic.rs
nena@thebeautyclinic.rs

The beauty clinic facebook stranica The beauty clinic instagram stranica