The Beauty Clinic | O nama

O nama

The Beauty Clinic - ordinaciju za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju osnovali dr Snežana Nena Miletić, specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije i Nemanja Ivanišević, ekspert za konsalting u luksuznoj industriji.

Doktorka Snežana Miletić je vrsan ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj branši sa urađenih preko 25.000 procedura, što je, slobodno možemo reći, garancija uspešnosti. Tu je da najpre pažljivo sasluša, uradi dijagnostiku i ponudi najbolje rešenje personalizovano prema željama, stanju i mogućnostima klijenata. Ljubazan i stručan tim omogućio je kako damama tako i gospodi, da sa lakoćom reše svoje urođene ili stečene estetske nedostatke efikasno i najčešće trajno.

Nemanja Ivanišević je diplomirani ekspert menadzmenta u sferi pružanja luksuznis usluga. Nakon studija u Milanu, desetogodišnje iskustvo stečeno u radu s nekim od najpoznatijih svetskih brendova primenio je u organizaciji i upravnju ordinacijom.

Pružamo savremenu, stručnu i personalizovanu premium uslugu iz estetske, plastične, rekonstruktivne i antiejdžing medicine, koristeći inovativne tehnike i najsavremenije materijale na pravi način. Primeni novih metoda i preparata uvek prethodi detaljna edukacija na prestižnim kongresima i seminarima u inostranstvu, kao i kliničko testiranje, kako bi kvalitet usluge bio zagarantovan. Pojedine antiejdžing metode i operativne tehnike izvodimo jedini u zemlji, a o njihovom uspehu svedoče brojni zadovoljni pacijenti.

Naša klinika raspolaže vrhunskom opremom i pažljivo kreiranim ambijentom u mirnom delu Vračara, u Mileševskoj ulici, broj 28. Radi se o pravoj oazi namenjenoj svima onima koji žele da svom licu ili telu priušte baš ono što im fali da bi postali - NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

Estetska medicina

Kombinujući znanje iz dermatologije i estetske hirurgije sa novim tehnologijama u vidu lasera i vrhunskih filera, kao i drugih preparata, omogućavamo ženama i muškarcima svih godina da sačuvaju ili ostvare lep izgled. To postižemo pre svega unapređivanjem zdravlja svoje kože, ali i korigovanjem nedostaka u vidu bora, finih linija i raznih nesavršenosti kože. The Beauty Clinic je mesto na kom se možete rešiti bora, viška kože, masnih naslaga, strija, celulita, ožiljaka, neželjenih mladeža i keratoza. Možete ulepšati svoje lice finim konturisanjem, koje će istaći ono što je na njemu najlepše i korigovati nedostatke.

Primenom sertifikovanih filera renomiranih svetskih proizvođača, na neinvanzivan način tretiramo bore na licu, vratu, dekolteu. Takođe, dodajemo i volumen kada je to potrebno na usnama, jagodicama, bradi ...itd. Pored filera, upotrebljavamo vrhunske preparate kao koktele za mezoterapiju, koja ima višestruku primenu kao antiejdžing metoda i u tretmanu celulita. S ponosom ističemo da u ponudi imamo revolucionarne mezoniti (COG i MONO niti) sa svojim delikatnim efektom liftinga bez skalpela.

Estetska i plastična hirurgija

Estetska hirurgija lica pruža veoma velike mogućnosti pacijentima oba pola koji žele da se reše nepravilnosti nosa, ušiju, brade, itd... Tu su i različite operativne tehnike kojima vidljivi tragovi starenja kože uklanjaju kao što su fejslifting, podizanje obrva i operacija kapaka. Sa posebnom pažnjom se bavimo estetikom grudi kroz operacije povećanja, podizanja i smanjenja grudi. Među najpopularnijim intervencijama ulepšavanja tela koje izvodimo su liposukcija, abdominoplastika i operacija muških grudi ginekomastija. Kombinujemo sve vrste operativnih zahvata, kako bi vam priuštili vrhunski rezultat. Sve operacione procedure izvodimo u prostoru savremene bolnice, koja pruza jedinstvenu sigurnost u vidu tehnicke opremljenosti, kao i ugodjas i postoperativnom periodu.

The Beauty Clinic – mesto očuvanja lepote

Ono na čemu posebno insistiramo je individualan odnos prema svakom pacijentu. Poštujemo želje, estetske kriterijume i stavove svake osobe i trudimo se da ispunimo sva očekivanja. Tu smo da damo stručne savete koji će omogućiti pacijentima da izaberu pravu proceduru za svoje potrebe i da dobijene efekte estetskih procedura očuvaju. Ponosni smo na poverenje koje nam ukazuju pacijenti, kako svojim korišćenjem naših usluga, tako i preporučivanjem drugima i trudimo se da ga u potpunosti opravdamo. Naš stručan tim je tu da vam omogući da budete u potpunosti zadovoljni svojim izgledom jer naš moto je - UZ NAS ĆETE BITI NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

Ukoliko imate pitanja ili želite da zakažete pregled pozovite telefone: +381 69676768 i +381 69 20 20 206.

Tagovi: o nama, estetska hirurgija, estetska medicina, plastična hirurgija, anti age, botox, fileri, cog niti, uvećanje usana, implanti, povećanje grudi, cat eyes, operacija kapaka, operacija nosa

“Uz nas ćete biti najbolje verzija sebe!”

- The Beauty Clinic

6
25000+
20+
The Beauty Clinic

Doktorka Snežana Miletić je vrsan ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj branši sa urađenih preko 25.000 procedura, što je, slobodno možemo reći, garancija uspešnosti.

Nemanja Ivanišević je diplomirani ekspert menadzmenta u sferi pružanja luksuznis usluga. Nakon studija u Milanu, desetogodišnje iskustvo stečeno u radu s nekim od najpoznatijih svetskih brendova primenio je u organizaciji i upravnju ordinacijom.

ISKUSTVA   PACIJENATA

N.E. 42 godine
Moje prvo iskustvo s estetskim intervencijama je nastalo na ovom mestu. Uverio sam se da i muškarci takodje trebaju da posećuju plastičnog hirurga kako bi imali osmeh na licu! Hvala!
Lokacija
THE BEAUTY CLINIC
Mileševska 28
11000 Belgrade, Serbia
+38169676768
+381692020206
office@thebeautyclinic.rs
nena@thebeautyclinic.rs