Biorevitalizacija - The Beauty Clinic
 

Biorevitalizacija

Umorna, siva i opuštena koža nije sudbina, bez obzira na godine. Mnogi od nas žive vrlo stresno, sa malo sna, uz pušenje i neadekvatnu ishranu i hidrataciju, što neminovno ostavlja trag na licu. Uz dobar medicinski tretman lica, izgled kože se drastično menja, a osobi se vraća samopouzdanje. Ukoliko nemate vremena za dugoročne procedure i želite da vidite brze efekte, idealan zbor je biorevitalizacija. Radi se o vrlo efikasnom tretmanu koji je poslednjih godina vrlo popularan širom sveta. Biorevitalizacija ima osobine mezoterapije i hijaluronskih filera, kombinujući dejstvo jednog i drugog principa kako bi se ostvario najbolji instant efekat na umornu kožu lica. U odnosu na mezoterapiju koja ima kumulativan i dugotrajan efekat, biorevitalizacija daje brz i intenzivniji efekat sjaja i svežine kože.

Kome je namenjena biorevitalizacija?

Tretman je namenjen osobama koje imaju umornu kožu lica, vrata i dekoltea usled starenja, stresa, izlaganja suncu ili duvanskom dimu. Biorevitalizacija je namenjena koži koja gubi sjaj i elastičnost i koja deluje opušteno. Biorevitalizacija se vrlo uspešno primenjuje na dehidriranoj koži nakon dugotrajnog izlaganja suncu tokom letovanja i tako doprinosi smanjivanju rizika od preranog starenja i fotostarenja kože. Biorevitalizaciju je zgodno uraditi pred neki važan događaj/proslavu gde je cilj imati odmoran, svež i sjajan izgled. Pogodna je za osobe oba pola, već nakon 25. godine.

Procedura

Prvo se na detaljno očišćenu kožu nanosi anestetik u obliku kreme, a zatim se injektiranjem sa finim iglicama, pod određenim uglom i na određenoj dubini unose preparati na bazi hijaluronske kiseline, DMAE (supstanca za poboljšanje tonusa kože) i vitamina.Hijeluronska kiselina je poznata po tome da jedan njen molekul vezuje po 500 molekula vode, što je izuzetno korisno kod hidratacije kože. Pošto se količina prirodne hijaluronske kiseline u koži smanjuje sa godinama, injektiranje u središnji sloj kože se pokazao kao pravi pogodak za njenu regeneraciju. Tretman biorevitalizacije traje između pola sata i sat vremena i nije neprijatan. Preporučuje se serija od dva do četiri tretmana biorevitalizacije koji mogu da se ponavljaju svake godine.

Nakon tretmana biorevitalizacije mogu da se pojave prolazno crvenilo, male modrice i otok na mestu uboda. Lice se u potpunosti oporavlja kroz dva-tri dana bez dodatnih medikamenata. Nakon tretmana kožu ne treba dirati rukama ili izlagati direktnom suncu i solarijumu. U tom periodu ne treba upotrebljavati ni šminku. Odmah nakon tretmana osoba može da se vrati svakodnevnim obavezama, bez posebno izdvojenog vremena za odmor i oporavak.

Efekti

Efekti se vide odmah nakon tretmana, ali su u potpunosti vidljivi kroz dva-tri dana. Ubodi mikroiglicama imaju stimulirajuće dejstvo na središnji sloj kože aktivirajući fibroblaste koji su zaduženi za produkciju kolagena i elastina. Vitamini koji su deo preparata koji se unose injektiranjem smanjuju aktivnost enzima u koži koji utiču na pigmentaciju. Ovim tretmanom se gube sitne borice, hiperpigmentacija i proširene pore. Naročito dobar efekat se postiže kod kože koja ima puno sitnih nepravilnosti i nedostatak volumena. Posle tretmana koža je znatno manje sklona iritacijama. Zato se može reći da tretman ima i dugoročan i kratkoročan pozitivan efekat na kožu. Da bi se efekti zadržali što duže, osoba nakon biorevitalizacije kože treba da primenjuju kvalitetnu dnevnu negu spram tipa kože.

The Beauty Clinic za biorevitalizaciju upotrebljava sertifikovane preparate vodećih svetskih kozmetičkih kuća, koji su adekvatno skladišteni. Tretman biorevitalizacije sprovode posebno edukovani hirurzi estetske i rekonstruktivne hirurgije sa dugogodišnjim iskustvom u antiejdžing medicini. Za više informacija i zakazivanje termina pozovite telefone: +381 69676768 i +381 69 20 20 206.

Tagovi: biorevitalizacija, podmlađivanje, hijaluronska kiselina

“Uz nas ćete biti najbolja verzija sebe!”

The Beauty Clinic

ISKUSTVA   PACIJENATA
Strelica levo
Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica Zvezdica
N.E. 42 godine
Moje prvo iskustvo s estetskim intervencijama je nastalo na ovom mestu. Uverio sam se da i muškarci takodje trebaju da posećuju plastičnog hirurga kako bi imali osmeh na licu! Hvala!
Strelica desno
Lokacija
THE BEAUTY CLINIC
Vardarska 9
11000 Belgrade, Serbia
+38169676768
+381692020206
office@thebeautyclinic.rs
nena@thebeautyclinic.rs

The beauty clinic facebook stranica The beauty clinic instagram stranica