Aktuelnosti detaljnije
JAW LINE
[28.08.2020. 23:37]

Konturisanje donje trećine lica, ili jaw line popularna je procedura kako kod dama tako i gospode. Najčešći razlozi zbog kojih se klijenti raspituju i odlučuju za ovu proceduru su: ojačati i konturisati nedefinisanu „slabu“ regiju donje vilice, ispravljanje nepravilnosti regije brade, dodavanje tonusa donjoj trećini kako bi se dobio anti age efekat, ispravljanje asimetrije vilice. Svi ovi problemi su prošlost uz naš premium asortiman dermalnih filera.

Tretmani traju otprilike 30 minuta. Može se raditi hijaluronskim filerima Belotero ili kolagen stimulatorima Radiesse. Rezultati se vide u narednih 7dana i traju od 6 do 24 meseca, u zavisnosti od konzistencije filera i individualnih karakteristika pacijenta.

Jaw line se može podeliti na četiri područja. Svako područje zahteva posebnu pažnju kada je u pitanju stvaranje savršenog jaw linea. Brada - slaba i uvučena brada može pokvariti bočni profil. Konturisanje brade dermalnim filerima može značajno poboljšati bočni profil i istaći usne. Pa samim time je brada sastavni deo jaw line-a. Depresija između brade i uha predstavlja odraz godina, u zreloj dobi ona je opuštena i visi. Ispunjavanjem ove oblasti može se poboljšati kontura donjeg dela lica . Ovo je dobra opcija za one otporne na invazivnije mogućnosti lečenja, jer i opcija filera vraća svež izgled. Fileri takodje imaju moć da definisanjem linije vilice, odvoje vrat od lica i sakriju podbradak. Što je znak mladosti i atraktivnosti.

Cena ove procedure zavisi od trenutnog stanja i želja, što utiče na količinu filera neophodnih za proceduru.

Fotografije pre i posle ove procedure možete pronaći na našem INSTAGRAM profilu.

ISKUSTVA   PACIJENATA

N.E. 42 godine
Moje prvo iskustvo s estetskim intervencijama je nastalo na ovom mestu. Uverio sam se da i muškarci takodje trebaju da posećuju plastičnog hirurga kako bi imali osmeh na licu! Hvala!
Lokacija
THE BEAUTY CLINIC
Mileševska 28
11000 Belgrade, Serbia
+38169676768
+381692020206
office@thebeautyclinic.rs
nena@thebeautyclinic.rs